cursus 2008 / 2009

 

 

Kerstmenu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cursus 2007 / 2008

         

5 september 2007

Salade met eendenborst en rode uien compote

Taartje van varkenshaas en gorgonzola met appelsaus

Soepje met meloen, rode vruchten en sorbetijs

26 september 2007

Mostersoep

Dorade met knoflookbroodkruim en limoendressing

Cannelles van chocolade mouse

9 januari 2008

Rolletjes van gerooktezalm gevuld met zalmmouse

Gestoomde heilbotfilet op truffel risotto met zongedroogde tomaat

Bladerdeegbakje met peer en blauwekaas

5 maart 2008

Gepocheerd ei in truffelolie op salade met champignons en gebakken filodeeg met pijnboompitjes

Gevulde (abrikozen) Parelhoenfilet met andijvie rolletjes en pikante tomatensaus

Taartje van wentelteefjes met vruchtentartaar en frambozenkwark

2 april 2008

Gebakken rogvleugel op lamsoren met balsamico azijn

Lams-haas met rozenval aardappels honing lavendelsaus en griekse salade

Parfait van Mandarine Napoleon met chocolade

7 mei 2008

CItroen kletskopjes met salade van aspergers

Runder entrecote met asperges en pommes persillees en bearnaise saus

Fraises Romanoff

 

 

 

 

 

 

 

cursus 2006 / 2007

 

 

 

6 september 2006

Kiprollade met zalm en scampi

Rib-eye, rode wijn saus, Chinese kool

Mango bavaroise taartje

4 oktober 2006

Kalfsvlees carpaccio, tonijn crème

Tarbot filet,

Witte wijn saus

Amandel krullen

2 november 2006

Fazant ragout met champignons

Fazant met stampotje zuurkool

Tartes tatin met banaan en rum

29 november 2006

Gevulde haas tournedos

Herten rugfilet, vogelnestje, morille saus en stoofpeer

Taartje van praline chocolade, wit chocolade-ijs, kaluhasaus

3 januari 2007

Tonijn carpacio

Vis in folie (papillotte)

Champagne mousse met likeur en ijs

7 februari 2007

Zwezerik

 

Flensjes met ijs

7 maart 2007

Ravioli Caprese

Kalfssucade

Tagliatelle met kokos en witte chocolade ijs

4 april 2007

Gevulde inktvis

Vlecht van zalm en slibtong

Crème brûlée met vanille ijs

2 mei 2007

Asperges op Zalm carpaccio

Lams rack, asperges, honing-tijm saus

Fraises Romanoff

6 juni 2007

Salade zalm, kip limoendressing

Scampi wittewijn-knoflook saus, lintpasta

Tournedos, eendelever, rösti, spitskool, rodewijnsaus.